Qmdesign Development

WEB DEVELOPMENT - WEB DESIGN - DESIGN GRAFIC - PROMOVARE ONLINE - MENTENANTA WEB

Cum a inceput…

Din anul 2010 pana in prezent am acumulat o vasta experienta in dezvoltarea de software online, realizarea de aplicatii custom corporate si design grafic, din dorinta de a oferi cele mai noi tehnologii de design si dezvoltare web software am creat proietul Qmdesign Development.

Proiectele realizate de noi in diferite industrii ne-au oferit o provocare in a livra cele mai calitative serivicii din mediul online, de aceea avem ca scop promovarea afacerii dumneavoastra si realizarea unui brand ce va contribui la progresul afacerii dumneavostra si la optimizarea perceptiei partenerilor dumneavoastra.

Am invatat si dezvoltat mai multe seturi de servicii si pachete care vin in sprijinul companiilor in calatoria lor de la ideea initiala pana la produsul finit, astfel, permitandu-ne sa oferim produse si servicii relevante mai rapide, cu un grad mai ridicat de calitate si rezultat.

Filozofia noastra...

Succesul nostru apartine fiecarui partener de afaceri de aceea ne dezvoltam constant pentru a putea oferi calitate si rezultate favorabile viitorilor nostri parteneri.

Am evoluat intr-un mediu care este intr-o constanta schimbare tehnologica si care ne-a permis sa ne dezvoltam prin realizarea unor proiecte care au la baza integritatea, autenticitatea, calitate si rezultate.

Punem accent pe toate proiectele pe care le realizam deoarece dorim sa fim partas la progresul afacerii dumneavostra cat si la optimizarea businessului nostru printr-un concept de B2B.

Misiunea noastra

Dorim sa dezvoltam proiecte la cele mai ridicate standarde de calitate din toate punctele de vedere, oferind partenerilor control continuu asupra dezvoltari proiectului.

Vrem sa fim partas pentru succesul fiecarui business care este in crestere prin pachete de servicii custom si sa realizam un parteneriat de incredere.

filosofie