Qmdesign Development

WEB DEVELOPMENT - WEB DESIGN - DESIGN GRAFIC - PROMOVARE ONLINE - MENTENANTA WEB

Povestea

Am realizat proiectul Qmdesign Development pentru a va oferi o diferenta in domeniul web.Acumuland o vasta experienta in dezvoltarea de software online dorim sa introducem pe piata din Romania cele mai noi tehnologii de design si dezvoltare software.

Proiectele realizate de noi in diferite industrii ne-au oferit o provocare de a livra cele mai calitative serivicii din mediul online. Proiectele realizate si activitatea desfasurata de echipa noastra au ca scop promovarea afacerii dumneavoastra si realizarea unui brand in mediul online ce vor contribui la progresul afacerii dumneavostra si la optimizarea perceptiei partenerilor dumneavoastra.

poveste
calatoria

Calatoria

Inca din anul 2010 am inceput sa realizam proiecte in web design si web development in regim de freelancing, dorind sa implementam conceptele de realizare software din America si Marea Britanie pe piata din Romania . Am inteles nevoile clientilor nostrii si am evoluat intr-o companie de dezvoltare software si design grafic bazata pe experienta proiectelor realizate in diferite arii ale industriei.

Am dezvoltat mai multe seturi de servicii si pachete care vin in sprijinul clientilor nostrii in calatoria lor de la ideea initiala pana la produsul finit, astfel, permitandu-le sa ofere produse si servicii relevante pentru clientii lor mai rapid, cu un grad mai ridicat de calitate decat concurenta lor.

Filosofie

Am construit acest brand in jurul unei filozofii simple: Ne concentram sa va promovam proiectul intr-o afacere profitabila, oferim multe beneficii si satisfactii pentru oamenii care lucreaza pentru noi, pentru cei care interactioneaza cu noi, si oamenii care folosesc sistemele si aplicatiile pe care le proiectam, construim si promovam.

Oferim solutii interactive ce se integreaza cu proiectul dumneavoastra, solutii ce tin de creativitate, realizarea si promovarea proiectului dumneavoastra la cea mai buna calitatate, de la idee, la produs finit, definite prin realizarea proiectului la cele mai inalte standarde calitative , ce vor contribui la progresul afacerii dumneavostra si la optimizarea perceptiei partenerilor dumneavoastra!

filosofie