Qmdesign Development

WEB DEVELOPMENT - WEB DESIGN - DESIGN GRAFIC - PROMOVARE ONLINE - MENTENANTA WEB

Despre Qmdesign Development

Inca din anul 2010 am inceput sa realizam proiecte in web design si web development in regim de freelancing, dorind sa implementam conceptele de realizare software din America si Marea Britanie pe piata din Romania am inteles nevoile clientilor nostrii si am evoluat intr-o companie de dezvoltare software si design grafic bazata pe experienta proiectelor realizate in diferite arii ale industriei.

Infiintata ca si societate in anul 2017, compania Qmdesign Development are abilitatea de a ifiinta o echipa cu adevarat dinamica, bazata atat pe caracter cat si pe talent, o echipa care va ofera servicii de web site design, design grafic, dezvoltarea de aplicatii online dinamice, mentenanta online, cat si serivicii de optimizare SEO si marketing. Incercam sa oferim cele mai calitative serivicii din mediul online concurand impotriva celor mai mari jucatori din industrie si oferind cele mai bune produse.

Am dezvoltat mai multe seturi de servicii si pachete care vin in sprijinul clientilor nostrii in calatoria lor de la ideea initiala pana la produsul finit, astfel, permitandu-le sa ofere produse si servicii relevante pentru clientii lor mai rapid, cu un grad mai ridicat de calitate decat concurenta lor.

poveste
calatoria

Echipa Noastra

Succesul nostru apartine fiecarui membru al echipei noastre si de aceea ne iubim echipa! Ne ajutam unii pe altii si nimeni nu spune: "Nu este treaba mea". Lucrăm într-un mediu de inalta incredere care pretuieste munca grea, integritatea, autenticitatea, responsabilitatea personala si respectul.

Proiectele realizate si activitatea desfasurata de echipa noastra au ca scop promovarea afacerii dumneavoastra si realizarea unui brand in mediul online ce vor contribui la progresul afacerii dumneavostra si la optimizarea perceptiei partenerilor dumneavoastra.

Misiunea noastra

Dorim sa va dezvoltam aplicatiile web la cele mai ridicate standarde de calitate din toate punctele de vedere. Incercam sa oferim serivicii in termenele stabilite, oferind clinetului control continuu asupra proiectului.

Ne plac relatiile pe care le-am construit de-a lungul drumului bazate pe incredere de aceea suntem mandri sa ajutam companii la inceput de drum sa creasca si sa prospere, deoarece pentru noi fiecare contract este un angajament intre parteneri care doresc sa creeze o stransa relatie de afaceri reciproc avantajoasa.

filosofie