EXTERNALIZARE IT

SERVICII DE MENTENANTA SOFTWARE & HARDWARE SI SUPORT TEHNIC

EXTERNALIZARE SERVICII IT

Venim in intampinarea companiilor care au nevoie de servicii it

EXTERNALIZARE SERVICII IT

Venim in intampinarea companiilor care doresc externalizarea serviciilor IT la un nivel ridicat de profesionalism si confidentialitate. Servicii care vor elimina problemele aparute la nivelul infrastructurii sau a departamentului IT, astfel, business-ul va avea constant o securitate sportia si un uptime crescut.

In momentul in care veti semna un contract cu noi, veti beneficia de control, transparent si previzibil cat si o reduce de costuri asupra intregi infrastructuri a departamentului IT. Va oferim experienta de peste 10 ani in acest domeniu, experienta realizata de menbrii echipei noastre certificate si calificate in a oferi suportul necesar pentru servicii calitative, la un inalt nivel de profesionalism.

Veti beneficia de toate serviciile noastre: Mentenanta si HelpDesk IT, Dezvoltare si Implementare IT, Consultanta IT, Dezvoltare de aplicatii custom pentru mediul online , toate adaptate dupa cerintele dumneavoastra.

De ce sa ne contactezi?

Costurile reduse cu personalul, va vor permite sa directionati investia catre echipamente si tehnologii de ultima generatie, care vor exprima o diferenta majora in timpii de raspuns si uptime.

Veti avea control total si transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fara surprize neplacute

Va veti bucura de disponibilitate si suportul de incredere al echipei noastre de specialisti

Vom interveni oricand este necesar, prompt si responsabil

Va oferim consultanta si suport tehnic de specialitate

Oferim consultanta pentru achizitii software sau componente IT

PRODUCTIVITATE

Va oferim solutii personalizate bazate pe informatii relevante pentru business-ul dumneavoastra care vor contribui activ asupra fluxului constant de productivitate.

SECURITATE IT

Vom elimina posibilele amenintari sau atacuri IT si va oferim mai multa stabilitate si protectie prin sisteme avansate de monitorizare si de identificare a riscurilor cu un impact negativ asupra activitatii pe care o desfasoara compania dumneavoastra.

INFRASTRUCTURA

Vom realiza conexiuni care vor permite facilitarea comunicatiilor intern si extern, printr-o retea complexa si securizata atat pe infrastructura de routere wireless cat si pe fir.