PROGRAM START UP

REALIZARE SITE WEB, OPTIMIZARE WEB SITE, PROMOVARE ONLINE, DESIGN RESPONSIVE

CREARE SITE WEB STARTUP

Venim in intampinarea antreprenorilor care au un strat up

START UP sau START UP NATION

Doresti sa aplici pentru programul national START UP NATION sau esti un START UP si ai nevoie de un site web de prezentare sau magazin online?

Venim in intampinarea antreprenorilor, care au un start up sau doresc sa obtina finantare pentru afacerea lor prin STARTUP NATION, cu oferta de realizare web site, promovare si optimizare seo, oferta ce va cuprinde toate optiunile si serviciile necesare realizari si functionarii intregului START UP.

De ce sa ne contactezi?

Pentru a cere o oferta personalizata pentru site-ul tau START UP sau START UP NATION si vei primi detalii in cel mai scurt timp!

Venim in sprijinul tau si te ajutam sa pornesti afacerea care inca este la inceput.

Vei beneficia de un site web complet si bine structurat fara alte preturi ascunse astfel incat vizitatori vor primi in timp real informatii despre serviciile oferite de compania ta.

Suntem informati despre tot ce este nou in domeniu advertising digital si marketing online! Vom atrage vizitatori interesati deja de produsele sau serviciile tale.

SERVICII OFERITE DE QMDESIGN DEVELOPMENT

Va transpunem ideiile in realitate si aducem inovativitate in aplicatiile pe care doriti sa le dezvoltati alaturi de noi!

WEB DESIGN

Web site-uri de prezentare, magazine online, cataloage de produse, web site evenimente, site de arta sau beauty, portaluri sau ansamblu rezidential

WEB SITE RESPONSIVE

Realizam design website responsive pentru o gama larga de produse web, de la website de prezentare, site dinamic si interactiv pana la magazine online.

RE-DESIGN WEBSITE

Nu va mai place cum arata website-ul sau cat de repede se incarca? In zilele noastre design-ul site-ului este printre cele mai importante aspecte ale prezentarii online.

WEB DEVELOPMENT

Serviciile noastre sunt imbunatatite prin cunostintele si experienta developerilor nostri cu diverse limbaje de programare, cum ar fi PHP, CSS, JavaScript, HTML, XML si multe altele.

GOOGLE ADWORDS

Adaugam web site-ul tau si iti administram anunturile din Google pentru a vinde rapid serviciile sau produsele tale.

APLICATII ONLINE

Dezvoltam aplicatii de gestiune si management, CMS-uri si CRM-uri, API-uri, Aplicatii de facturare sau management pentru clinici medicale.

OPTIMIZARE SEO

Va punem la dispozitie servicii de optimizare si promovare seo online cat si marketing digital pentru compania dumneavoastra.

DESIGN GRAFIC

Oferim design grafic pentru proiectele pe care doriti sa le transpuneti in realitate ,fie ca este un logo, o carte de vizita sau pliant publicitar.

SUPORT TEHNIC

Iti oferim suport tehnic 24x7, mentenanta si administrare site web sau aplicatii on-line, back-up de date sau administrare de continut