WEB DESIGN SITE

Web Site de prezentare, Web site Corporate, Magazin Virtual, Web Site Personalizat

WEB DESIGN RESPONSIVE

Intregul proces de creare, dezvoltare si realizare a web site-ului inovativ dezvoltat de noi!

WEB SITE CARE SE REMARCA

Design-ul unui website profesional se remarca, este rapid, simplu si adaptat pentru a va satisface cerintele.

Stiati ca este nevoie de aproximativ 60 de milisecunde (1 secunda) pentru ca vizitatorii sa judece valoarea site-ului dumneavoastra? Ei pot determina dintr-o privire daca site-ul este sau nu profesionist si demn de incredere.

Qmdesign Development este o companie de web development si web design din Bucuresti cu abilitatile necesare pentru a crea un site atractiv si o experienta de utilizare extraordinara.

Ce este web design?

Proiectarea site-ului cuprinde intregul proces de creare, dezvoltare si perfectionare a aspectului continutului afisat pe web.

De ce este important un design bun? Ei bine, amintiti-va ca pentru multi dintre clientii dumneavoastra prima data vor afla despre serviciile pe care le oferiti din mediul online.

Este esential sa faceti o impresie buna.

Ce inseamna un web site functional?

Pe partea tehnica, aveti nevoie de un site care se incarca rapid, are butoane clare de actiune si este la curent cu ultimele tehnologii. Incorporarea acestor elemente va oferi site-ului dumneavoastra o viata online mai lunga.

Pe partea vizuala, site-ul are nevoie de atractie estetica, de organizare eficienta si de navigatie, care este extrem de intuitiva. Acest lucru va asigura ca vizitatorii dumneavoastra sa ramana angajati pe site si nu vor fi frustrati inainte de a putea face o achizitie.

De ce un web site responsive?

In anul 2015 Google a implemantat Mobile Friendly ceea ce a facut ca design-urile web responsive sa devina o necesitate absoluta pentru orice companie care doreste sa apara in rezultatele de căutare Google mobile.

Putem crea site-uri responsive care functioneaza si au un aspect la fel de bun , pe computere, tablete sau telefoane smart.

Designerii nostri au creat o multime de site-uri responsive de-a lungul anilor si avem cunostintele si experiența pentru a construi un site web unic pentru dumneavoastra mobil.

Cum procedam in realizarea un web site?

Unul dintre dezvoltatorii nostri va examina in detaliu proiectul, iar apoi veti primi o propunere formala cu toate detaliile proiectului in decurs de o ora. Odata ce sunteti de acord cu termenii propusi, vom semna un contract si va vom solicita sa ne oferiti mai multe informatii despre compania dumeavoastra si obiectivele pe care doriti sa le indeplineasca web site-ul.

Odata ce dispunem de aceste informatii, vom incepe sa proiectam design-ul site-ului dumneavoastra.

Cat timp dureaza realizarea web site-ului?

Am livrat site-uri web complete in termen de 48 ore dupa ce propunerea a fost acceptata. Acestea fiind spuse, domeniul de aplicare al proiectului si functionalitatea de care aveti nevoie pot avea un impact asupra intervalului de timp pentru site-ul dumneavoastra.

Majoritatea site-urilor noastre sunt finalizate in termen de 2-3 saptamani de la acceptarea propunerii si furnizarea de continut

web design responsive

Ce oferim atunci cand realizam un web site:

- oferim consultanta gratuita pentru promovarea site-ului si achizitionarea unui nume de domeniu specific afacerii dumneavoastra,

- realizam design-ul grafic al unui logo care sa reprezinte afacerea dumneavoastra,

- realizam design grafic al paginii web dupa care urmeaza sa fie realizat site-ul,

- compunem codul web care va fi imbinat cu design-ul grafic al paginii,

- va instalam web site-ul pe hosting si il propagam in mediul on-line

- realizam optimizare seo si promovarea in mediul on-line

- va oferim mentenanta site-ului in modificari de continut.

web site design

Diferite pachete web

Fiecare client care doreste sa isi promoveze afacerea on-line dispune de un anumit buget, pentru realizarea site-ului, optimizarea si promovarea sa, de aceea va oferim mai multe optiuni in realizarea unui site web:

– Site web de prezentare - este ideal pentru a promova imaginea unei companii, prezentarea unei persoane in genul unei pagini personale, chiar si prezentarea unui antreprenor.

– Site web corporate - este ideal pentru companiile care ofera informatii despre produse, servicii, cum arata compania sau echipa care presteaza servicii si datele de contact ale dumneavoastra. Un site web devine o strategie de marketing care va promoveaza afacerea in mediul on-line!

– Magazin virtual - este ideal pentru a va putea oferi produsele spre comercializare in mediul on-line: produse vestimentare, piese auto, telefoane, parfumuri, diferite produse pe care compania dumneavoastra doreste sa le comercializeze.