Web Development

APLICATII ONLINE - SOLUTII CLOUD - BAZE DE DATE

development

APLICATII WEB

Proiectam si realizam platforme web, aplicatii web-based care pot fi rulate direct in browser-ul dumneavoastra si nu necesita instalare de software suplimentar. Aplicatiile realizate de noi pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil sau computer, in acest timp datele dumneavoastra sunt pastrate si securizate la cel mai inalt nivel de criptare intr-o baza de date.

Realizam aplicatii web dinamice, aplicatii custom special create pentru nevoiile dumneavoastra si afacerea pe care o dezvoltati. Domeniul nostru pentru dezvoltarea aplicatiilor web este foarte mare, o parte din el cuprinde: realizarea de magazine online, sisteme online de check-in sau booking, sistem de management al continutului pentru web site, sisteme de administrare a produselor, aplicatii web pentru resurse umane si analiza de risc cat si aplicatii medicale realizate custom pentru nevoile fiecarei clinici.

WEB DEVELOPMENT

Avem o echipa cu o experienta foarte bogata in dezvoltare online ce va ofera o expertiza tehnica de ultima ora într-un mediu extrem de profesional. Dezvoltam aplicatii personalizate potrivite pentru afacerea dumneavoastra.

TESTAREA APLICATIILOR

Inainte de a oferi clientului versiunea finala a aplicatiilor dezvoltate, realizam un audit, testam aplicatia, examinam codul si functionalitatea sa, verificam securitatea si perfomanta produsului final

MENTENANTA

Aplicatiile dumneavoastra vor functiona fara probleme datorita serviciilor noastre de intretinere si suport care vor mentine securitatea si perfomanta aplicatiilor dumneavoastra sub control.

DEZVOLTAM SI IMPLEMENTAM

Aplicatii online cu manangement de continut pentru diferiti clienti, aplicatii medicale, aplicatii de check in si booking, aplicatii pentru programul de munca al salariatilor, aplicatii ce pot oferi informati si pot prelucra datele clientilor sau a salariatilor in timp real, in acest fel puteti economisi timp pretios si puteti realiza o baza de date solida cu datele prelucrate.

Dezvoltam la cerere orice tip de aplicatie custom pentru mediul online, oferim consultanta pentru proiectul pe care doriti sa il implementati, realizam un brainstorm cu echipa noastra de specialisti, iar in cel mai scurt timp punem in aplicare realizarea proiectului dumneavoastra.